Tijdschrift.nl logo
Happy Handmade Living

Happy Handmade Living

Happy Handmade Living verschijnt vijf keer per jaar en is speciaal gemaakt voor creatieve mensen met een liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Creëer je eigen zelfmaak projecten, laat je inspireren door interieurs van bekende bloggers en instagrammers, duik in levendige reistips of wordt geprikkeld om de keuken in te gaan voor heerlijke recepten.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Happy Handmade Living lezen op je telefoon, tablet of pc

Dankzij de handige Tijdschrift.nl app lees je Happy Handmade Living altijd waar en wanneer je dat wilt op je tablet, telefoon of computer. Naast Happy Handmade Living staan er meer dan 100 andere tijdschriften altijd voor je klaar in de Tijdschrift.nl app. Zit je in de bus en heb je zin om de Ariadne at Home eens lekker open te slaan voor wat inspiratie? Of ben je van plan de tuin aan te pakken dit weekend en wil je op zaterdagochtend nog snel wat tips opzoeken? Blader dan eens door Tuinseizoen of Landidee. Als je van plan bent onderweg te genieten van Tijdschrift.nl kun je van te voren zonder limiet tijdschriften downloaden zodat je je nooit hoeft te vervelen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: