Happy in Shape

Happy in Shape geeft je een dosis feelgood om gemotiveerd in shape te komen/blijven. De belangrijkste pijlers zijn: gezondheid, fit, beauty, travel, mind en lifestyle. Het doel van Happy in Shape is om vrouwen blij te laten zijn met hun lichaam en kennis te maken met het nieuwe sexy en sterk in het nieuwe slank.

Happy in Shape lezen op je telefoon, tablet of pc

Met de app van Tijdschrift.nl lees je Happy in Shape online op je telefoon, tablet of computer. Zo heb je Happy in Shape altijd bij de hand en kun je Happy in Shape overal lezen wanneer jij dat wilt. Lees Happy in Shape online om even helemaal tot je zelf te komen en je te laten inspireren gezond te leven. Ben je geïnteresseerd in nog meer sport en lifestyle tijdschriften? Dan heeft Tijdschrift.nl nog meer tijdschriften online te lezen zoals; Women’s Health, JAN, VIVA, Cosmopolitan, Runner’s World en nog veel meer! Wil je een tijdschrift lezen, maar heb je even geen internet? Dan is dat geen probleem! Je kunt alle tijdschriften van tevoren downloaden en daarna altijd offline lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis