Tijdschrift.nl logo
Happy in Shape

Happy in Shape

Happy in Shape geeft je een dosis feelgood om gemotiveerd in shape te komen/blijven. De belangrijkste pijlers zijn: gezondheid, fit, beauty, travel, mind en lifestyle. Het doel van Happy in Shape is om vrouwen blij te laten zijn met hun lichaam en kennis te maken met het nieuwe sexy en sterk in het nieuwe slank.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Happy in Shape lezen op je telefoon, tablet of pc

Met de app van Tijdschrift.nl lees je Happy in Shape online op elk gewenst device. Zo heb je Happy in Shape altijd bij de hand en kun je Happy in Shape overal lezen wanneer het jou uitkomt. Lees Happy in Shape online om even helemaal tot jezelf te komen en je te laten inspireren gezond te leven. Ben je geïnteresseerd in nog meer sport en lifestyle tijdschriften? Tijdschrift.nl heeft een super breed aanbod met daarin oa. Women’s Health, JAN, Cosmopolitan, Runner’s World en nog veel meer! Je kunt ook offline lezen door de handige downloadfunctie. Geen enkele Happy in shape meer missen? Voeg hem dan toe aan je favorieten. Dan krijg je bij elke nieuwe editie een melding.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: