Tijdschrift.nl logo
Harper's Bazaar

Harper's Bazaar

Iedere maand verrast Harper’s Bazaar de lezers weer met ultieme luxe en mode op het hoogste niveau. Blader door inspirerende modereportages, shoppings met de laatste modetrends voor op en buiten het werk en beauty tips. Wat zeker niet ontbreekt zijn interviews met interessante, vaak bekende vrouwen. Verder komen onderwerpen als cultuur en reizen uitgebreid aan bod.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Harper's Bazaar lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees Harper’s Bazaar online via Tijdschrift.nl. Dan kun je altijd lezen waar en wanneer je maar wilt, ook offline. Buiten de Harper’s Bazaar heeft Tijdschrift.nl nog veel meer luxe fashion tijdschriften zoals Nouveau, Elegance en de Marie Claire. Heb je even geen internet en toch een tijdschrift willen lezen in de app? Dan kan je van tevoren de bladen downloaden en daarna zonder internet lezen! En wil je nooit een Harper’s Bazaar missen? Plaats hem dan in favorieten en mis nooit meer een nieuwe editie door de automatisch push melding.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: