Tijdschrift.nl logo
Hart voor Dieren

Hart voor Dieren

Hart voor Dieren brengt maandelijks een nieuwe editie bomvol informatie over en voor jouw (huis)dier in de breedste zin van het woord. Het magazine is een combinatie van informatie en fun. Zo worden praktische tips rond voeding en verzorging gecombineerd met ontroerende verhalen en schitterende foto's. Daarnaast lees je indrukwekkende reportages over natuur en wildlife.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Hart voor Dieren lezen op je telefoon, tablet of pc

Met de Tijdschrift.nl app kun je Hart voor Dieren onbeperkt online lezen op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Zit je te wachten op een afspraak of ben je aan het genieten van me-time op de bank dan kun je eenvoudig lezen op je telefoon of tablet. Naast Hart voor Dieren heeft Tijdschrift.nl nog veel meer interessante magazines te lezen zoals Landleven, Tuinseizoen of een lekker lifestyle magazine als LINDA. en Libelle. Mocht je geen toegang hebben tot het internet? Dan kan je de bladen van tevoren downloaden en daarna zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: