Tijdschrift.nl logo
Helden Magazine

Helden Magazine

Helden Magazine is dé sportglossy voor mannen en vrouwen over bloed, zweet en tranen. Helden Magazine komt bij de topsporters en hun familie over de vloer en delen de geheimen van de winnaars. Door deze exclusieve interviews leer je de mens achter de topsporter kennen.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Helden Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Je leest Helden Magazine online via de Tijdschrift.nl app op je telefoon, tablet of computer. Zo heb je Helden Magazine altijd bij de hand en kun je hem lezen waar en wanneer jij dat wilt. Lees Helden Magazine om meer te weten te komen over jouw sport idool en even een momentje te genieten. Ben je geïnteresseerd in nog meer sportbladen? Dan heeft Tijdschrift.nl nog meer leuke titels online te lezen zoals; Bicycling, Men’s Health, Runner’s World, Women’s Health, AutoWeek GTO en nog veel meer! Ben je onderweg en heb je even geen internet maar wil je wel graag een tijdschrift lezen? Dan kun je de tijdschriften van tevoren downloaden en altijd zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: