Historia

Historia brengt neemt jou negen keer per jaar mee op reis door de belangrijkste veldslagen uit de krijgsgeschiedenis. Geniet van boeiende en spannende verhalen over internationale conflicten en misdrijven. Daarnaast geeft Historia je een gedetailleerd inkijkje in gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen. Lees verder de verhalen over oorlogen, maatschappij, cultuur, beschavingen, techniek, misdaad en wetenschap.

Historia lezen op je telefoon, tablet of pc

Via de app van Tijdschrift.nl kun je Historia onbeperkt online lezen op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Ben je fan van geschiedenis of leer je graag nieuwe dingen over de historie van de wereld dan heeft Tijdschrift.nl nog veel meer leuke en interessante tijdschriften zoals G-Geschiedenis, National Geographic, Lonely Planet en Quest Historie. Maar ook andere populaire tijdschriften zitten in het aanbod; LINDA., Libelle, Donald Duck, Helden en AutoWeek. Ook zijn de magazines zonder internet te lezen als je ze vooraf hebt gedownload, super handig.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis