Tijdschrift.nl logo
Jan, Jans & de Kinderen

Jan, Jans & de Kinderen

Jan, Jans en de kinderen is dé strip die wekelijks te lezen is in Libelle. Laat je door Nederlands bekendste stripfamilie meenemen in grappige comics die zijn gevormd naar het dagelijks leven van de gemiddelde Nederlander. Door herkenbare verhalen met een grappige insteek lijkt het alsof Jan, Jans en de kinderen voor jou persoonlijk is geschreven. Word daarnaast geïnspireerd door de sublieme striptekeningen van Studio Jan Kruis waarin maatschappelijke thema’s op een humoristische manier naar voren worden gebracht.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Jan, Jans & de Kinderen lezen op je telefoon, tablet of pc

Via de app van Tijdschrift.nl kun je Jan, Jans en de kinderen onbeperkt online lezen op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Houd jij van comics en lees je deze graag met een maatschappelijk thema? Dan is Jan, Jans en de kinderen echt wat voor jou. Met Tijdschrift.nl lees je naast Jan, Jans en de kinderen, altijd de beste tijdschriften van Nederland zoals Quote, AutoWeek, Libelle, vtwonen, Quest en Donald Duck. Met de app kun je eenvoudig bladwijzers plaatsen bij favoriete artikelen zodat je het altijd snel kunt opzoeken. Ook zijn de magazines zonder internet te lezen als je ze vooraf hebt gedownload, super handig.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: