Kek Mama

Maandelijks verschijnt Kek Mama voor de leuke moeder met kinderen van 0 tot 12 jaar oud. In het glossy magazine lees je herkenbare verhalen, persoonlijke interviews met andere bekende en onbekende moeders, bijzondere foto’s, columns, betaalbare mode voor moeder en kind, reizen & uittips, eten en nog meer waar je als moeder blij van wordt. Ook de extra edities verschijnen in de app: Kek mama liefde, Kek Mama zomer en Kek Mama winter.

Kek Mama lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je het Kek Mama magazine online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kun je altijd en overal Kek Mama lezen. Lees Kek Mama even lekker in bed of op de bank als je een momentje voor jezelf hebt na een drukke dag. Naast Kek Mama heeft Tijdschrift.nl ook nog andere tijdschriften te lezen zoals Ouders van Nu, VIVA Mama, Flair en Libelle. Wil je de Kek Mama lezen en tegelijkertijd je kinderen vermaken? Dan heeft Tijdschrift.nl ook veel leuke tijdschriften voor kinderen zoals Donald Duck, Tina, Zo Zit Dat of Quest Junior. Mocht je even geen WiFi hebben is dat geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en ze dan altijd offline lezen!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis