Tijdschrift.nl logo
Koken & Genieten

Koken & Genieten

Ben jij een ervaren of net beginnende chef? Met Koken & Genieten zet jij in een handomdraai de lekkerste recepten op tafel. Koken & Genieten geeft jou de inspiratie en recepten voor elke gelegenheid. Kook je graag uitgebreid? Probeer dan het maandmenu en verras jouw gasten met een overheerlijk driegangendiner, liever een eenvoudig gerecht? Met de recepten voor iedere dag zet je elke avond weer iets anders op tafel. Koken & Genieten verschijnt 12 keer per jaar en zorgt er voor dat jij elk seizoen de lekkerste gerechten op tafel zet.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Koken & Genieten lezen op je telefoon, tablet of pc

Koken & Genieten is voor alle food liefhebbers die inspiratie willen opdoen voor nieuwe recepten en kooktips en -tricks. Je leest Koken & Genieten via de Tijdschrift.nl app wanneer jou dat uitkomt. Lekker lezen op de bank terwijl het water je in de mond loopt van alle lekkere recepten? Of last minute op recepten jacht terwijl je in de supermarkt staat? Download Koken & Genieten voor je vertrekt zodat je altijd en overal kunt lezen. Ontdek ook onze andere tijdschriften zoals Foodies, V’GAN, Paleo of &C. Fan geworden van Koken & Genieten of andere tijdschriften? Plaats ze in jouw favorieten, dan krijg je een melding wanneer nieuwe edities worden toegevoegd.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: