Tijdschrift.nl logo
Landidee

Landidee

Landidee staat elke maand bomvol informatie over jouw tuin en huis. Met motiverende reportages over het binnen- en buitenleven word jij geprikkeld om te genieten van de natuur, cultureel erfgoed in binnen- en buitenland, tuinieren, interieur, koken en lees je daarnaast verschillende feelgood verhalen. Laat je nu inspireren door Landidee.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Landidee lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Landidee online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je Landidee lezen waar en wanneer je maar wilt. Landidee is een heerlijk tijdschrift om te lezen als je aan het wachten bent op je afspraak of in de trein zit. Naast Landidee heeft Tijdschrift.nl ook nog veel andere tijdschriften die online te lezen zijn zoals Landleven, Hart voor Dieren of Tuinseizoen. Mocht je geen toegang hebben tot het internet? Dan kan je de bladen van tevoren downloaden en daarna zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: