Tijdschrift.nl logo
Landleven

Landleven

Landleven is hét maandblad voor de echte buitenliefhebber. Het magazine staat vol met de leukste tuintips, inspirerende buitenwoonreportages, lekkere recepten, tips voor een dage uit, creatieve do it yourself ideeën en niet te vergeten alles over de natuur, dieren en prachtige fotografie.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Landleven lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees Landleven via Tijdschrift.nl om nieuwe ideeën op te doen voor buiten en om even lekker weg te kruipen op de bank voor een moment van ontspanning. Een leuk artikel gevonden dat je nog eens terug wilt lezen? Plaats dan een handige bladwijzer. Naast Landleven heeft Tijdschrift.nl nog meer tijdschriften te lezen zoals Libelle, TuinIdee, National Geographic, Margriet, Plus Magazine en Noorderland. Wil je een tijdschrift lezen, maar heb je even geen internet? Dan is dat geen probleem! Je kunt de tijdschriften van tevoren downloaden en dan altijd zonder internet lezen. Vergeet Landleven niet in je favorieten te plaatsen zodat je nooit meer een editie zult missen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: