Landleven

Landleven is hét maandblad voor de echte buitenliefhebber. Het magazine staat vol met de leukste tuintips, inspirerende buitenwoonreportages, lekkere recepten, tips voor een dage uit, creatieve do it yourself ideeën en niet te vergeten alles over de natuur, dieren en prachtige fotografie.

Landleven lezen op je telefoon, tablet of pc

Je leest Landleven online op je telefoon, tablet of computer. Zo heb je Landleven altijd bij de hand en lees je hem waar en wanneer jij dat wilt. Lees Landleven om nieuwe ideeën op te doen voor buiten en om even lekker weg te kruipen op de bank voor een moment van ontspanning. Naast Landleven heeft Tijdschrift.nl nog meer online tijdschriften te lezen zoals; Libelle, National Geographic, Margriet, Plus Magazine en Noorderland. Wil je een tijdschrift lezen, maar heb je even geen internet? Dan is dat geen probleem! Je kunt de tijdschriften van tevoren downloaden en dan altijd zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis