Tijdschrift.nl logo
Libelle

Libelle

Libelle brengt wekelijks een nieuwe editie uit vol met persoonlijke verhalen van bekende en onbekende personen over actuele onderwerpen. Een tijdschrift vol met inspiratie op het gebied van mode, wonen, culinair, toerisme, maar ook persoonlijke verhalen en informatieve dossiers. Libelle brengt 16 keer per jaar een special uit: Libelle gezond & gelukkig, Libelle tuin & zo, Libelle living en Libelle lekker. Elk nummer staat vol met de nieuwste trends, geluk, DIY’s en de lekkerste gerechten.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Libelle lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees jij de Libelle het liefst in de tuin, op de bank, in de trein of in de wachtkamer? Het kan allemaal met Tijdschrift.nl. Je kunt Libelle namelijk online lezen en van te voren downloaden zodat je geen WiFi nodig hebt. Dus als je je telefoon, tablet of laptop bij je hebt, heb je altijd uren vermaak op zak. Want naast Libelle heeft Tijdschrift.nl ook nog veel andere tijdschriften zoals Margriet, Flair of Happinezz. Grote fan van Libelle? Plaats hem in favorieten, dan hoef je nooit meer een editie te missen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: