Libelle

Libelle brengt wekelijks een nieuwe editie uit vol met persoonlijke verhalen van bekende en onbekende personen over actuele onderwerpen. Een tijdschrift vol met inspiratie op het gebied van mode, wonen, culinair, toerisme, maar ook persoonlijke verhalen en informatieve dossiers. Libelle brengt 16 keer per jaar een special uit: Libelle gezond & gelukkig, Libelle tuin & zo, Libelle living en Libelle lekker. Elk nummer staat vol met de nieuwste trends, geluk, DIY’s en de lekkerste gerechten.

Libelle lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Libelle online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je de Libelle lezen waar en wanneer je maar wilt. Libelle is een heerlijk tijdschrift om te lezen als je aan het wachten bent op je afspraak of in de trein zit. Naast Libelle heeft Tijdschrift.nl ook nog veel andere tijdschriften die online te lezen zijn zoals Margriet, Flair of LINDA. Mocht je geen toegang hebben tot het internet? Dan kan je de bladen van tevoren downloaden en daarna zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis