Tijdschrift.nl logo

Libelle Bookazines zijn boeken in tijdschriftenvorm en verschijnen een aantal keer per jaar. De boeken variëren tussen mooie bestsellers en onontdekte pareltjes waardoor er voor iedereen wat bij zit. De bookazines zijn speciaal geselecteerd door Libelle in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Libelle Bookazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Neem een momentje voor jezelf en lees {{magazine}} via Tijdschrift.nl. Check even snel de nieuwste editie als je staat te wachten of laat je vriendin dat leuke artikel lezen als jullie samen in de tuin zitten. Heb je {{magazine}} uitgelezen? Kies dan een van de andere leuke tijdschriften van Tijdschrift.nl. Mocht je geen internet hebben, maar wil je wel graag een tijdschrift lezen? Dan kun je het tijdschrift van te voren online downloaden en daarna altijd zonder internet lezen. Wil je nooit meer een nieuwe {{magazine}} missen? Sla hem dan op in je favorieten, dan krijg je een melding bij toevoeging van een nieuwe editie.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: