Tijdschrift.nl logo
LINDA.

LINDA.

LINDA. is de grootste vrouwenglossy van Nederland en iedere maand weer spraakmakend en vernieuwend. Iedere editie staat vol met indrukwekkende interviews en taboedoorbrekende verhalen over bekende en onbekende mensen. Het laatste nieuws en trends op het gebied van mode, beauty, eten, boeken, tv, muziek en film. Ook de extra specials verschijnen bij Tijdschrift.nl, zoals LINDA. meiden, LINDA. loves en -man en het vakantieboek.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

LINDA. lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kan je de LINDA. overal online lezen waar en wanneer je maar wilt; op vakantie, in de trein of lekker op de bank met een kop thee. Ben je op een tropische bestemming zonder WiFi? Geen probleem, met Tijdschrift.nl kun je je favoriete tijdschriften van te voren downloaden en altijd offline lezen. Naast de LINDA. lees je via Tijdschrift.nl ook nog veel andere leuke tijdschriften zoals JAN, Libelle en Vogue. Wil jij als LINDA. fan nooit een editie missen? Plaats hem dan in favorieten, dan krijg je een melding als er een nieuwe editie is toegevoegd.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: