Tijdschrift.nl logo
Lonely Planet Traveller

Lonely Planet Traveller

Maandelijks inspireert Lonely Planet Traveller, al meer dan 40 jaar, de echte “reis addict” met reisnieuws, tips, beste short breaks en de mooiste bestemmingen om de lezers te helpen met hun volgende reis. Maak je een grote reis of ga je op stedentrip, Lonely Planet zorgt er voor dat je goed voorbereid bent en met plezier je reis tegemoet gaat.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Lonely Planet Traveller lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kan je Lonely Planet Traveller eenvoudig online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Lonely Planet Traveller waar en wanneer je maar wilt. Lees Lonely Planet Traveller bijvoorbeeld om even lekker weg te dromen door de mooiste bestemmingen en om inspiratie op te doen voor jouw volgende reisbestemming. Heb je Lonely Planet Traveller uitgelezen en ben je nieuwsgierig naar meer inspiratie, dan heeft Tijdschrift.nl nog meer inspiratievolle tijdschriften die je online kan lezen, zoals National Geographic Traveler, Kampeer & Caravan Kampioen en AutoWeek campers.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: