Tijdschrift.nl logo
Maarten!

Maarten!

Sinds 2008 heeft Maarten van Rossem, Nederlands bekendste historicus en Amerika specialist, een eigen opinie tijdschrift genaamd Maarten! In Maarten! Lees jij elke 2 maanden nuchtere en relativerende analyses en vind je informatieve en heldere meningen van Maarten van Rossem en zijn gasthoofdredacteuren die bekend zijn in de politiek, cultuur of wetenschap. Vanaf nu lees jij het meest eigenzinnige tijdschrift, Maarten! via de app van Tijdschrift.nl en word je meegenomen in de vermakelijke en leerzame gedachtegang en lees je diepgravende interviews en scherpzinnige commentatoren

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Maarten! lezen op je telefoon, tablet of pc

Zit je in het OV, heb je een moment voor jezelf of ben je aan het wachten op een afspraak? Pak dan lekker de Maarten! erbij via je telefoon, tablet of computer. Met Tijdschrift.nl geniet je altijd en overal digitaal van de beste tijdschriften van Nederland. Want naast Maarten! heeft Tijdschrift.nl nog veel meer interessante magazines zoals De Groene Amsterdammer, FiscAlert, Panorama, Story en Veronica Superguide. Download de Maarten! voor je vertrekt om ook offline te kunnen lezen en plaats hem in je favorieten om altijd een melding te krijgen bij toevoeging van een nieuwe editie.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: