Tijdschrift.nl logo
Margriet

Margriet

In Margriet draait het om één ding, een gezond en leuk leven. Iedere week staat Margriet vol met inspiratie, tips, herkenbare verhalen, interviews en inspirerende columns van oa Anita Witzier. Alles omtrent eten, mode en wonen om het leven zo leuk mogelijk te maken. Naast de wekelijkse editie van Margriet verschijnen er ook een aantal specials per jaar. In deze happy & healthy specials staat een bewust leven centraal met iedere keer een ander thema.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Margriet lezen op je telefoon, tablet of pc

Wil jij onafhankelijk van waar je bent en of je internet hebt online de Margriet kunnen lezen? Dan is Tijdschrift.nl echt iets voor jou. Want met Tijdschrift.nl kun je Margriet lezen op je telefoon, tablet of computer. Óók offline. Lekker lezen waar en wanneer je wilt: in de tuin, tussen afspraken door of op de bank met een kop thee. Buiten de Margriet heeft Tijdschrift.nl nog vele tijdschriften die het leven nog leuker maken zoals Libelle, Flair of Beau Monde. Nooit meer een Margriet missen? Plaats hem dan in favorieten, dan krijg je altijd een melding bij toevoeging van een nieuwe editie.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: