Tijdschrift.nl logo
Marie Claire

Marie Claire

Marie Claire is hét merk voor vrouwen met een gevoel voor stijl en een brede interesse. Marie Claire staat vol met inspiratie op het gebied van high fashion en beauty, indrukwekkende journalistieke reportages zo wel nationaal als internationaal en diepgaande interviews met celebrities en inspirerende vrouwen.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Marie Claire lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees Marie Claire via de Tijdschrift.nl app om na een drukke werkdag weer even tot rust te komen. Je kunt lezen op je telefoon, tablet en pc. Heb je de Marie Claire uitgelezen en ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer online te lezen is op Tijdschrift.nl? In de app vind je nog meer fashion glossy’s zoals; LINDA., Grazia, Elegance en Nouveau. Sla jouw favoriete mode reportages eenvoudig op door een bladwijzer te plaatsen, zo kun je ze op ieder gewenst moment nog eens inzien. Je kunt jouw favoriete tijdschriften ook opslaan in favorieten, zo krijg je altijd een melding wanneer er een nieuwe editie wordt toegevoegd.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: