Marie Claire

Marie Claire is hét merk voor vrouwen met een gevoel voor stijl en een brede interesse. Marie Claire staat vol met inspiratie op het gebied van high fashion en beauty, indrukwekkende journalistieke reportages zo wel nationaal als internationaal en diepgaande interviews met celebrities en inspirerende vrouwen.

Marie Claire lezen op je telefoon, tablet of pc

Met de Tijdschrift.nl app kun je Marie Claire gemakkelijk online lezen op je telefoon, tablet en computer. Zo lees je Marie Claire waar en wanneer jij wilt. Lees Marie Claire online na een drukke werkdag om weer even tot rust te komen. Heb je de Marie Claire uitgelezen en ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer online te lezen is op Tijdschrift.nl? Dan heeft Tijdschrift.nl nog meer fashionglossy’s online te lezen zoals; LINDA., Grazia, Elegance, Nouveau. Sla jouw favoriete mode reportages eenvoudig op door een bladwijzer te plaatsen, zo kun je ze op ieder gewenst moment nog eens inzien. Ben je onderweg en wil je graag een tijdschrift lezen zonder internet? Dan kan je de tijdschriften van tevoren downloaden en dan offline lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis