Tijdschrift.nl logo
Men's Health

Men's Health

Men’s Health is al ruim 20 jaar het magazine voor de moderne, bewust levende en actieve man. Elke editie van Men’s Health staat vol met inspirerende en motiverende adviezen over gezondheid, voeding, fitness, psyche en persoonlijke verzorging. Uiteraard ontbreken ook de trainingsschema’s niet.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Men's Health lezen op je telefoon, tablet of pc

Met de app van Tijdschrift.nl kun je Men’s Health digitaal lezen op je telefoon, tablet of laptop. Zo heb je Men’s Health altijd bij je en kun je het op ieder moment dat je wilt even lezen. Lees Men’s Health voor je maandelijkse trainingsschema’s en neem je telefoon mee tijdens een trainingssessie. Tijdschrift.nl biedt naast Men’s Health ook andere tijdschriften aan op het gebied van gezondheid en sport zoals Women’s Health, Runner’s World, Golfers Magazine en Bicycling. Maar je kunt ook andere leuke tijdschriften ontdekken zoals AutoWeek, Panorama, ELF Voetbal en Quote. Je kunt de tijdschriften ook van tevoren downloaden zodat je altijd zonder internet kunt lezen!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: