Mezza

Lees Mezza, het grootste weekblad van Nederland, nu wekelijks via de app van Tijdschrift.nl. In Mezza komen sprankelende en verrassende interviews samen met spraakmakende en persoonlijke verhalen die écht raken. Wordt daarnaast elke zaterdag geïnspireerd door de columns van Heleen van Royen en Joost Prinsen, die op hun eigen opzienbarende en ludieke wijze de meest interessante levensverhalen delen. De uittips en boeksuggesties maken het geheel compleet en zorgen ervoor dat jouw weekend lekker wordt afgetrapt zodat jij je nooit hoeft te vervelen.

Mezza lezen op je telefoon, tablet of pc

Via de app van Tijdschrift.nl lees je Mezza op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Ben jij wekelijks op zoek naar spraakmakende en sprankelende verhalen, dan is Mezza het tijdschrift voor jou. Met Tijdschrift.nl lees je naast Mezza, altijd de beste tijdschriften van Nederland zoals Libelle, LINDA., Quote, AutoWeek en Donald Duck. Via de app kun je gemakkelijk bladwijzers plaatsen zodat jij altijd je favoriete artikelen bij de hand hebt en download je tijdschriften makkelijk en snel zodat jij overal offline en online kunt lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis