Mezza

Lees Mezza, het grootste weekblad van Nederland, nu wekelijks via de app van Tijdschrift.nl. In Mezza komen sprankelende en verrassende interviews samen met spraakmakende en persoonlijke verhalen die écht raken. Wordt daarnaast elke zaterdag geïnspireerd door de columns van Heleen van Royen en Joost Prinsen, die op hun eigen opzienbarende en ludieke wijze de meest interessante levensverhalen delen. De uittips en boeksuggesties maken het geheel compleet en zorgen ervoor dat jouw weekend lekker wordt afgetrapt zodat jij je nooit hoeft te vervelen.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Mezza lezen op je telefoon, tablet of pc

Ben jij wekelijks op zoek naar spraakmakende en sprankelende verhalen, dan is Mezza het tijdschrift voor jou. Via de fijne Tijdschrift.nl app lees je hem online wanneer het jou uitkomt. Mezza uitgelezen? Bekijk dan onze andere tijdschriften zoals De Groene Amsterdammer of Nieuwe Revu. Met Tijdschrift.nl kun je ook eens iets nieuws proberen wat je wellicht nog niet kende. Met ons aanbod van meer dan 100 tijdschriften ben je nooit uitgelezen. Nooit meer een Mezza missen? Sla hem dan op in je favorieten. Dan krijg je elke week een melding als er weer een nieuwe editie op je te wachten staat.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: