Tijdschrift.nl logo
National Geographic

National Geographic

National Geographic is een maandelijks magazine en heeft als doel; ‘Inspiring people to care about the planet’. Iedere editie staat vol met natuur, wetenschap, geschiedenis, expedities en cultuur door middel van de mooiste verhalen en de beste fotografie. Verder verschijnt ieder kwartaal National Geographic Traveler en Historia.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

National Geographic lezen op je telefoon, tablet of pc

Wil jij graag wijzer worden over onze mooie planeet? Lees dan National Geographic via Tijdschrift.nl. Je kunt lezen waar en wanneer je maar wilt, ook offline, en bovendien staan er nog veel meer leuke titels voor je in de Tijdschrift.nl app. National Geographic uitgelezen en nieuwsgierig naar meer? Lees dan Lonely Planet Traveller, Nautique of natuurlijk de andere edities van National Geographic. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: