Tijdschrift.nl logo
National Geographic Junior

National Geographic Junior

Ontdek de wereld met National Geographic Junior via de app van Tijdschrift.nl. In National Geographic Junior lees jij elke maand alles over de woeste natuur die onze planeet rijk is en staat het daarnaast boordevol wilde dieren. Wist jij bijvoorbeeld dat een witte haai evenveel weegt als 15 gorillas? In National Geographic Junior leer je de wereld nog beter kennen door prachtige foto’s, vette expedities en de leukste weetjes.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

National Geographic Junior lezen op je telefoon, tablet of pc

Wil jij maandelijks lezen over de vetste expedities? Dan is National Geographic Junior het tijdschrift voor jou. Download hem via de Tijdschrift.nl app en reis samen de wereld over! Het maakt niet uit waar je bent, met de handige downloadfunctie kun je het magazine overal lezen. Heb je National Geographic Junior helemaal uitgelezen? Dan kun je gewoon verder lezen in een van onze andere leuke tijdschriften zoals WIld van Freek, Donald Duck, Quest Junior of Zo Zit Dat. Wees niet bang dat je een editie zult missen want als je jouw lievelings tijdschriften in favorieten plaatst krijg je een melding bij elke nieuwe editie.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: