Tijdschrift.nl logo
Nautique Magazine

Nautique Magazine

Al meer dan 20 jaar is Nautique het meest exclusieve yachting lifestylemagazine van Nederland. Nautique verschijnt 6 keer per jaar en richt zich op het topsegment binnen de watersport. In het magazine staan tests van de nieuwste motor- en zeilboten, het laatste nieuws uit de watersport, prachtige vaartochten, nautische reportages en spectaculaire fotografie.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Nautique Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Nautique lees je online met de Tijdschrift.nl app via een telefoon, tablet of computer. Lees Nautique om de hoogte te blijven van alles wat er op en aan het water populair is. Heerlijk een momentje voor jezelf. Ben je nieuwsgierig naar meer tijdschriften die je online kunt lezen? Tijdschrift.nl heeft een ruim tijdschriften aanbod zoals; Esquire, Quote, Panorama of Nieuwe Revu. Ben je onderweg en is er even geen internet? Dan kun je de tijdschriften van tevoren downloaden en altijd offline lezen. Super handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: