Tijdschrift.nl logo
Nieuwe Revu

Nieuwe Revu

De Nieuwe Revu is al jarenlang het eerlijkste mannenblad met de meeste lef van Nederland. Wekelijks houdt Nieuwe Revu je op de hoogte over misdaad, lifestyle en entertainment. In het tijdschrift staan opiniërende, eigenzinnige, onthullende en spraakmakende artikelen en pakkende fotoreportages.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Nieuwe Revu lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Nieuwe Revu online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Nieuwe Revu waar en wanneer jij maar wilt. Even in de trein als je onderweg bent naar je werk of studie, maar ook als je aan het wachten bent op een vriend of lekker op de bank. Naast Nieuwe Revu heeft Tijdschrift.nl nog meer leuke mannen tijdschriften in het aanbod, wat dacht je van Helden, Men’s Health, Panorama of Donald Duck. Wat ook handig is aan de Tijdschrift.nl app is dat je kunt zoeken op onderwerp en edities kunt downloaden zodat je ze ook kunt lezen als je even niet online bent.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: