Tijdschrift.nl logo
Noorderland

Noorderland

Noorderland is hét lifestylemagazine over Noord-Nederland! Al ruim tien jaar lees je iedere editie over het leven in Groningen, Friensland, Drenthe en de Noordoostpolder doormiddel van reportages, over de leukste bezienswaardigheden. Prachtige natuurgebieden, stad & land, culturele hoogtepunten, leuke uit tips en interessante interviews met bijzondere bewoners uit het noorden.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Noorderland lezen op je telefoon, tablet of pc

Je kunt Noorderland online lezen op Tijdschrift.nl met je telefoon, tablet en computer. Zo lees je Noorderland waar en wanneer jij dit wilt. Lees Noorderland als je benieuwd bent naar de leuke uitjes en natuurgebieden in het noorden van Nederland! Tijdschrift.nl heeft ook nog veel andere tijdschriften online te lezen zoals; Kampeer & Caravan Kampioen, National Geographic Traveler of Libelle. Wil je een tijdschrift lezen zonder internet? Dan is dat geen probleem! Je kunt de tijdschriften van tevoren downloaden en daarna altijd zonder internet lezen. En wat ook goed is om te weten is dat je binnen Tijdschrift.nl op onderwerp kunt zoeken, dan krijg je uit alle 75 tijdschriften de artikelen te zien op jouw gewenste onderwerp.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: