Tijdschrift.nl logo
Nouveau

Nouveau

Nouveau is gemaakt voor leuke vrouwen met stijl die houden van reizen, beauty, mode en kunst. Nouveau brengt al deze onderwerpen naar voren in interviews, grappige columns, heerlijke reisreportages maar ook reportages over mode, juwelen, droomhuizen en nog veel meer waar je iedere vier weken naar uit kijkt.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Nouveau lezen op je telefoon, tablet of pc

Je kunt Nouveau online lezen met de app van Tijdschrift.nl op je telefoon, tablet of computer. Zo heb je Nouveau altijd bij de hand en kun je Nouveau lezen wanneer jij dat wilt. Lees Nouveau online op vakantie of tijdens een moment van ontspanning op de bank met een kop thee. Benieuwd naar nog meer glossy’s? Tijdschrift.nl heeft een ruim aanbod van populaire glossy’s zoals; LINDA., &C, Grazia, JAN en Marie Claire. Wil je een tijdschrift lezen maar heb je geen internet? Geen probleem! Je kunt de tijdschriften van tevoren downloaden en daarna zonder internet lezen. En wil je een bepaald interview of reportage nog eens teruglezen dan kun je deze eenvoudig bewaren door het plaatsen van een bladwijzer.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: