Tijdschrift.nl logo
Opzij

Opzij

Opzij brengt jou maandelijks een nieuwe editie bomvol informatie over de feministische samenleving van Nederland. Opzij strijd voor gelijkheid in de breedste zin van het woord. Opzij is de glopinie voor vrouwen met maatschappelijke interesse, persoonlijke ambitie en de wens om emancipatie in Nederland verder te brengen. Je leest in Opzij mooie verhalen van vrouwen die het voortouw nemen in de feministische strijd. Jaarlijks wordt door Opzij de Top 100 van Invloedrijke vrouwen gepubliceerd.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Opzij lezen op je telefoon, tablet of pc

Met de Tijdschrift.nl app kun je Opzij onbeperkt online lezen op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Heb je even een moment voor jezelf, wacht je op een afspraak of ben je onderweg in het OV? Dan kun je eenvoudig lezen op je telefoon of tablet. Naast Opzij heeft Tijdschrift.nl nog veel meer interessante magazines te lezen zoals LINDA., Nieuwe Revu, National Geographic en Quest. Heb je geen toegang tot het internet? Dan kan je de bladen van te voren eenvoudig downloaden en daarna zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: