Tijdschrift.nl logo
Ouders van Nu

Ouders van Nu

Informatief voor jonge ouders, zo omschrijft het tijdschrift Ouders van Nu zich al ruim 50 jaar. In het magazine lees je herkenbare ervaringsverhalen en ontwikkelingen vanaf het moment dat je zwanger bent tot en met de eerste jaren van je baby en peuter. Ook staan er maandelijks leuke interviews in het magazine en herkenbare columns van o.a. Naomi van As, Lisa Wade en Jan Versteegh. Maar ook inspiratie op het gebied van kinderkamers, recepten, mode en familie uitjes kun je online vinden in Ouders van Nu. Het tijdschrift verschijnt 16x per jaar en daarnaast komt ook twee keer per jaar de Zwangerspecial uit.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Ouders van Nu lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Ouders van Nu online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kun je altijd en overal lezen; in de wachtkamer bij de verloskundige, lekker op de bank tijdens het voeden of op vakantie. Ook kun je met Tijdschrift.nl andere leuke bladen online lezen zoals Viva Mama, Kek Mama, LINDA., JAN, Flair en nog veel meer. Mocht je even geen wifi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: