Paleo

Ga terug naar de basis met Paleo, het dieet wat is gebaseerd op de levenswijze van de oermens. In het tijdschrift geeft Paleo je nieuwtjes, tips en informatie. Daarnaast vind je er een weekmenu, de basics van Paleo en staat het natuurlijk vol lekkere recepten. De Paleo levensstijl voorkomt ziektes en bevorderd de gezondheid door te eten zoals de oermens at. Paleo is het magazine wat jouw 5 keer per jaar helpt in de zoektocht naar een gezondere leefwijze.

Paleo lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees Paleo onbeperkt via de Tijdschrift.nl app op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je rustig je weekmenu samenstellen als je op de bank zit of tijdens je lunchpauze. Met de Tijdschrift.nl app heb je altijd alle tijdschriften bij je. Naast het magazine Paleo heeft Tijdschrift.nl nog veel meer interessante magazines zoals Foodies, V’GAN, Landleven, LINDA.en National Geographic. Plaats bladwijzers zodat jij altijd jouw favoriete artikelen of recepten eenvoudig kunt terugvinden. Even geen toegang tot het internet? Door de handige downloadfunctie lees jij altijd jouw favoriete tijdschrift zonder internet.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis