Tijdschrift.nl logo
Paleo

Paleo

Ga terug naar de basis met Paleo, het dieet wat is gebaseerd op de levenswijze van de oermens. In het tijdschrift geeft Paleo je nieuwtjes, tips en informatie. Daarnaast vind je er een weekmenu, de basics van Paleo en staat het natuurlijk vol lekkere recepten. De Paleo levensstijl voorkomt ziektes en bevorderd de gezondheid door te eten zoals de oermens at. Paleo is het magazine wat jouw 5 keer per jaar helpt in de zoektocht naar een gezondere leefwijze.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Paleo lezen op je telefoon, tablet of pc

Of je nu je weekmenu wilt samenstellen met Paleo op een rustige zondagmiddag of een last minute recept nodig hebt terwijl je al in de supermarkt staat, de Tijdschrift.nl app is er altijd voor jou. Eens iets anders proberen zoals V’GAN, Foodies of lekker relaxen met Santé? De opties zijn eindeloos bij Tijdschrift.nl. Je leest meer dan 100 tijdschriften op één van de vijf devices waar je op kunt inloggen met jouw abonnement. Waar je dus ook bent, door de handige downloadfunctie heb je je favoriete tijdschriften altijd bij de hand. Vergeet ook niet de bladwijzers te gebruiken waarmee je je favoriete artikelen snel terugvindt.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: