Tijdschrift.nl logo
PANNA!

PANNA!

Met PANNA! Magazine blijf je als voetbalfan op de hoogte van alles wat er in de voetbalwereld gebeurt. Topspelers vertellen hoe zij op de positie zijn gekomen en geven je tips hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. PANNA!-Paskie (professioneel gamer Paskie Rokus) beantwoordt al jouw vragen en de PANNA! reporters vertellen over al hun belevenissen tijdens live wedstrijden. In elk PANNA! Magazine vind je mooie fotografie van jouw favoriete voetballers, leuke spelletjes en lees je de grappigste moppen.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

PANNA! lezen op je telefoon, tablet of pc

Achterin de auto de tips en tricks van jouw favoriete voetballer lezen of samen met je vrienden een van de voetbalquizzen spelen. Via Tijdschrift.nl lees je PANNA! waar en wanneer je maar wil. Naast PANNA! heeft Tijdschrift.nl ook nog andere vette magazines zoals Wild van Freek, Donald Duck en ELF Magazine maar ook Libelle, vtwonen, LINDA. en National Geographic. Wil je ergens lezen waar je geen internet hebt? Dat kan! Download je favoriete tijdschriften van te voren zodat je ze overal kunt lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: