Tijdschrift.nl logo
Panorama

Panorama

Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Panorama lezen op je telefoon, tablet of pc

Lekker even tot jezelf komen met een kop koffie en de nieuwste Panorama? Tijdschrift.nl staat altijd voor je klaar, óók offline. Je kunt je favoriete tijdschriften namelijk gewoon downloaden en vervolgens lezen waar en wanneer je maar wilt. Handig! Buiten de Panorama zijn er ook andere informatieve tijdschriften te lezen op Tijdschrift.nl zoals de National Geographic, Wieler Revue of Nieuwe Revu. Een artikel gelezen dat je niet uit het oog wilt verliezen? Plaats dan een bladwijzer.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: