Tijdschrift.nl logo
Party

Party

Party is hét entertainmentblad van Nederland. Altijd respectvol maar ook een tikje brutaal. Je leest in Party onder andere interessante verhalen over de leukste Nederlandse sterren, onthullende reportages en de laatste nieuwtjes die je écht niet mag missen. Ook vind je wekelijks een horoscoop, puzzels, shoppings en winacties. Een ding is zeker: met Party verveel je je geen moment en ben jij altijd op de hoogte van de laatste roddels in de showbizzwereld.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Party lezen op je telefoon, tablet of pc

Wil jij altijd op de hoogte zijn van al het sterrennieuws? Dan is Party een must-read voor jou. Je leest Party met Tijdschrift.nl altijd, waar je maar wil. Je kunt namelijk zoveel tijdschriften downloaden als je maar wilt, waardoor je ook onderweg kunt lezen. Even in je lunchpauze het laatste nieuws over André Hazes checken? Dat kan! Je leest daarnaast nog veel meer leuke tijdschriften met Tijdschift.nl zoals Weekend, Story, Mijn Geheim, vtwonen, LINDA., Foodies en Marie Claire. Vergeet Party niet in je favorieten te plaatsen, dan krijg je automatisch een melding bij het toevoegen van een nieuwe editie en ben je altijd als eerste op de hoogte!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: