Plus Magazine

Maandelijks staat Plus Magazine vol met betrouwbare informatie over belangrijke zaken die een actieve en zelfbewuste 50-plusser interesseert. Je leest over geldzaken en rechten, handige tips over gezondheid, duidelijke artikelen over mens en de samenleving, maar ook leuke reisreportages en inspirerende ideeën voor je huis en tuin.

Plus Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Je leest Plus Magazine online via de Tijdschrift.nl app op je telefoon, tablet of computer. Zo heb je Plus Magazine altijd en overal bij de hand en kun je hem online lezen waar en wanneer jij dat wilt. Ook verschijnt er zes keer per jaar een speciale editie over gezondheid +Gezond. Lees de edities als je lekker met een kopje thee op de bank zit of als je aan het wachten bent. Naast Plus Magazine heeft Tijdschrift.nl ook nog andere tijdschriften online te lezen zoals; Libelle, Margriet, Story, AutoWeek of Panorama. Wil je een tijdschrift lezen, maar heb je even geen internet? Dan is dat geen probleem! Je kunt de tijdschriften van tevoren downloaden en dan altijd zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis