Tijdschrift.nl logo
Plus Magazine

Plus Magazine

Maandelijks staat Plus Magazine vol met betrouwbare informatie over belangrijke zaken die een actieve en zelfbewuste 50-plusser interesseert. Je leest over geldzaken en rechten, handige tips over gezondheid, duidelijke artikelen over mens en de samenleving, maar ook leuke reisreportages en inspirerende ideeën voor je huis en tuin.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Plus Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees je met Tijdschrift.nl, dan heb je Plus Magazine altijd en overal bij de hand op je mobiel of tablet. Ook verschijnt er zes keer per jaar een speciale editie over gezondheid +Gezond. Lees de edities als je lekker met een kopje thee op de bank zit of als je aan het wachten bent. Naast Plus Magazine heeft Tijdschrift.nl ook nog andere tijdschriften om online te lezen zoals Libelle, Margriet, Story, AutoWeek of Panorama. Voeg Plus Magazine toe aan je favorieten, dan krijg je bij toevoeging van een nieuwe editie een melding zodat je nooit meer een editie zult missen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: