Tijdschrift.nl logo
Quest

Quest

Al 15 jaar zorgt Quest ervoor dat Nederland op een leuke manier wijzer wordt. Iedere maand geeft Quest antwoord op fascinerende en alledaagse vragen over geschiedenis, sport, reizen, techniek, multimedia, wetenschap, natuur en psychologie. Quest is het grootste breinentertainment tijdschrift van Nederland. Een paar keer per jaar verschijnen er ook specials over Psychologie, Historie en een jaarlijkse special waar Quest alle beste ingezonden vragen beantwoordt van de lezers.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Quest lezen op je telefoon, tablet of pc

Ben jij op zoek naar je maandelijkse portie braintertainment? Stop met zoeken. Via Tijdschrift.nl lees je Quest, de perfecte mix van kennis en vermaak. Sla interessante artikelen op door er een bladwijzer te plaatsen, dan vind je ze altijd snel terug. Van plan onderweg je kennis te verbreden met Quest? Download hem dan vóór je vertrekt! Dan lees je ook offline. Daarnaast kun je nog veel meer interessante tijdschriften lezen met Tijdschrift.nl. Zo staat er altijd wel een nieuwe Quest Historie, Quest Psychologie, Zo Zit Dat of National Geographic voor je klaar. Vergeet Quest zeker niet in je favorieten te plaatsen zodat je nooit een nieuwe editie mist.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: