Quest

Al 15 jaar zorgt Quest ervoor dat Nederland op een leuke manier wijzer wordt. Iedere maand geeft Quest antwoord op fascinerende en alledaagse vragen over geschiedenis, sport, reizen, techniek, multimedia, wetenschap, natuur en psychologie. Quest is het grootste breinentertainment tijdschrift van Nederland. Een paar keer per jaar verschijnen er ook specials over Psychologie, Historie en een jaarlijkse special waar Quest alle beste ingezonden vragen beantwoordt van de lezers.

Quest lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Quest online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kun je altijd en overal Quest lezen. Lees Quest tijdens een moment voor jezelf of met het hele gezin! Buiten de Quest zijn er ook andere leerzame tijdschriften te lezen op Tijdschrift.nl zoals Quest Historie, Quest Psychologie, Zo Zit Dat, National Geographic en nog veel meer. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis