Tijdschrift.nl logo
Royalty

Royalty

Met Royalty blijf je altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in de koningshuizen in binnen- en buitenland. Waarbij de familie van Oranje en de Bourbon-Parma’s extra vaak in de spotlights staan. Het magazine staat vol met mooie verhalen, uitgebreide reportages, columns en nieuwtjes. Dat betekent dat óók de schandalen niet onbesproken blijven. Het tijdschrift onderscheidt zich van andere royaltybladen door ook de minder bekende leden van het Nederlandse en Belgische koningshuis te bespreken én de mode van de prinsessen wordt besproken.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Royalty lezen op je telefoon, tablet of pc

Vind jij het leuk om op de hoogte te blijven van de royalty’s uit het binnen- en buitenland? Lees dan Royalty via Tijdschrift.nl. Je mist geen enkele editie en hebt je gedownloade bladen altijd bij de hand. Als je weer helemaal op de hoogte bent van alle nieuwtjes uit de koningshuizen kun je gewoon een van onze andere vele tijdschriften induiken zoals Weekend, Story, Mijn Geheim, vtwonen, LINDA. of Tuinidee. Geen enkel royalty nieuws meer missen? Plaats hem dan in je favorieten, dan krijg je een melding wanneer er een nieuwe editie is toegevoegd.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: