Tijdschrift.nl logo
Runner's World

Runner's World

Runner’s World is het grootste en meest gelezen hardloopblad van Nederland en België. Maandelijks inspireert en informeert Runner’s World de hardloper over alles wat belangrijk is voor de hardloper; tips over trainen, wedstrijden, voeding en materiaal. Ook lees je in iedere editie inspirerende verhalen en interviews met lopers van alle soorten niveaus.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Runner's World lezen op je telefoon, tablet of pc

Wanneer lees jij het liefst over hardloopnieuws, training advies en inspirerende verhalen in Runner’s World? Tijdens het wachten voor een training, tijdens je lunchpauze of in bed? Met Tijdschrift.nl lees je Runner’s World waar en wanneer je maar wilt, óók offline door de handige downloadfunctie. Daarnaast kun je je horizon verbreden met de vele andere leuke tijdschriften bij Tijdschrift.nl. Zo lees je Helden, Men’s Health, Women’s Health, Bicycling en Wieler Revu maar ook Autoweek, &C, Libelle en Donald Duck. Met Tijdschrift.nl ben je nooit uitgelezen. Een leuk artikel gevonden dat je wilt opslaan? Plaats dan een bladwijzer zodat je hem gemakkelijk terug kunt vinden.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: