Runner's World

Runner’s World is het grootste en meest gelezen hardloopblad van Nederland en België. Maandelijks inspireert en informeert Runner’s World de hardloper over alles wat belangrijk is voor de hardloper; tips over trainen, wedstrijden, voeding en materiaal. Ook lees je in iedere editie inspirerende verhalen en interviews met lopers van alle soorten niveaus.

Runner's World lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Runner’s World online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Runner’s World waar en wanneer je maar wilt. Lees Runner’s World bijvoorbeeld tijdens het wachten voor een training of in bed. Buiten Runner’s World heeft Tijdschrift.nl nog meer tijdschriften voor de echte sporter: Helden, Men’s Health, Women’s Health, Bicycling of Wieler Revue. Als je even toe bent aan een ander soort tijdschrift is dat ook mogelijk. Tijdschrift.nl heeft een groot aanbod aan tijdschriften voor jong en oud zoals: AutoWeek, &C, Libelle en Donald Duck. Even geen internet? Geen probleem, je kan van tevoren de tijdschriften downloaden zodat je die daarna zonder internet kan lezen!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis