Tijdschrift.nl logo
Santé

Santé

Met Santé ga je voor een gezonde leefstijl. Het magazine staat vol met gezonde recepten en sport items maar daarnaast vind je er ook interessante artikelen over relaties, psychische gezondheid en beauty. Santé staat voor volop leven en helpt jou de doelen te behalen die je voor ogen hebt waardoor je lekkerder in je vel zit. Ben jij ambitieus, haal je graag het beste uit jezelf en wil je daarnaast ook van het leven genieten? Dan is Santé het tijdschrift voor jou. Je leest Santé nu waar en wanneer je maar wilt via Tijdchrift.nl

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Santé lezen op je telefoon, tablet of pc

Streef jij naar een gezond en gelukkig leven? Santé biedt je een helpende hand. En om het je nog gemakkelijker te maken kun je Santé altijd en overal lezen via Tijdschrift.nl. Vul je bibliotheek met je favoriete bladen door ze te downloaden zodat je óók offline kunt genieten van de leukste tijdschriften van Nederland. Probeer ook eens een van de vele andere tijdschriften zoals Women’s Health, Happy in Shape en +Gezond. Vergeet je favoriete tijdschriften niet aan je favorieten toe te voegen zodat je altijd een melding krijgt wanneer er een nieuwe editie in de app verschijnt.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: