Story

Story is al 44 jaar lang het dikste entertainment blad van Nederland. Wekelijks lees je in Story het meest actuele nieuws uit de royalty- en showbizzwereld. Zo weet je altijd wat er speelt in de wereld van de sterren. De unieke foto’s en onthullingen van bekende celebrities geven je een kijkje in het leven van je favoriete BN’ers.

Story lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Story online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je de Story lezen waar en wanneer je maar wilt. Lees de nieuwste updates uit Story bijvoorbeeld even snel als je te wachten staat op de trein of in de wachtkamer zit bij de tandarts. Tijdschrift.nl heeft naast Story nog 74 andere tijdschriften zoals Panorama, Nieuwe Revu of de Esquire. Mocht je geen toegang hebben tot het internet? Dan kan je de bladen van tevoren downloaden en daarna zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis