Tijdschrift.nl logo
Story

Story

Story is al 44 jaar lang het dikste entertainment blad van Nederland. Wekelijks lees je in Story het meest actuele nieuws uit de royalty- en showbizzwereld. Zo weet je altijd wat er speelt in de wereld van de sterren. De unieke foto’s en onthullingen van bekende celebrities geven je een kijkje in het leven van je favoriete BN’ers.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Story lezen op je telefoon, tablet of pc

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van het showbizz nieuws in Nederland? Lees dan Story online via Tijdschrift.nl. Dan kun je namelijk ook offline en onderweg lezen en heb je het laatste nieuws altijd op zak. Lees de nieuwste updates uit Story bijvoorbeeld even snel als je te wachten staat op de trein of in de wachtkamer zit bij de tandarts. Tijdschrift.nl heeft naast Story nog heel veel andere gossip tijdschriften zoals Weekend, Party en Grazia maar ook Nieuwe Revu, Vriendin en Libelle zitten in het aanbod. Als je de Story in favorieten plaatst krijg je een melding wanneer er een nieuwe editie is toegevoegd.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: