Tijdschrift.nl logo
Tina

Tina

Iedere week is Tina weer een feestje om te lezen met de leuke stripverhalen van Suus & Sas, de blunders van Noortje en de avonturen van Tina. In Tina staan ook leuke Do-it-yourselfs, quizjes, tips & trics over mode en beauty en posters en interviews van jouw favoriete vips.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Tina lezen op je telefoon, tablet of pc

Je leest Tina online via de Tijdschrift.nl app met je telefoon, tablet of computer. Zo heb je Tina altijd bij je en lees je hem waar en wanneer jij dat wilt. Lees Tina onderweg of op vakantie en blijf altijd op de hoogte van jouw favoriete vips! Tijdschrift.nl heeft naast de Tina een groot aanbod andere tijdschriften online te lezen, bijvoorbeeld: Fashionchick Girls, Glamour, Grazia, Donald Duck, Katrien Duck en Zo Zit Dat. Wil je Tina lezen zonder internet? Dat kan! Je kunt de tijdschriften van tevoren downloaden en daarna altijd offline lezen. Handig als je geen data wilt gebruiken of even geen WiFi hebt.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: