Tijdschrift.nl logo
Totaal TV

Totaal TV

Totaal TV houdt je op de hoogte van het laatste digitale media- en televisienieuws. Naast de standaard zender informatie biedt het een online tv-gids met bijna 150 zenders. Ook streamingsdiensten zoals Netflix en Videoland komen aan bod. Zo mis je niets en kun je genieten van al jouw favo programma’s en nieuwe films en series.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Totaal TV lezen op je telefoon, tablet of pc

Totaal TV lees je online via de Tijdschrift.nl app op je telefoon, tablet en computer. Zo heb je Totaal TV altijd bij je en lees je hem waar en wanneer jij dat wilt. Lees Totaal TV online om even te checken wat er vanavond voor leuks op televisie is of om te kijken of er een gave nieuwe serie uit is op Videoland of Netflix. Naast Totaal TV heeft Tijdschrift.nl nog meer tijdschriften online te lezen zoals; Veronica Magazine, Story, AutoWeek of Libelle. Wil je een tijdschrift lezen, maar heb je op dat moment even geen internet? Dan kan je de tijdschriften van tevoren downloaden en daarna altijd zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: