Tijdschrift.nl logo
Trouwen

Trouwen

Ga jij bijna trouwen? Of houd je er gewoon van om weg te dromen bij de mooiste bruidsjurken en prachtige huwelijksfeesten? Dan is Trouwen het magazine voor jou. In Trouwen word jij elk kwartaal verblijdt met een nieuwe editie waarin jij de laatste trends en ontwikkelingen volgt op het gebied van bruidsmode en ontvang je tips en inspiratie, inclusief stappenplan, voor jouw perfecte trouwdag. Daarnaast staat Trouwen bomvol prachtige fotoreportages en neemt het je mee in het leven voor, tijdens en na het huwelijk.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Trouwen lezen op je telefoon, tablet of pc

Je leest Trouwen via de Tijdschrift.nl app waar en wanneer je maar wilt. Inspiratie opdoen tijdens het wachten bij de tandarts? Of terwijl je met een wijntje in bad ligt na een lange dag? Hoe dan ook: de Tijdschrift.nl app is je beste vriend. Heb je een mooie jurk of een mooie smoking voorbij zien komen die je niet uit het oog wilt verliezen? Plaats dan een bladwijzer zodat je hem altijd gemakkelijk terug kunt vinden. Zorg dat je voor vertrek Trouwen gedownload hebt zodat je hem ook offline overal kunt lezen. Je leest naast Trouwen nog veel meer leuke tijdschriften via de Tijdschrift.nl app zoals Libelle, Grazia en Nouveau.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: