Tijdschrift.nl logo
V'GAN

V'GAN

V’GAN Lifestyle Magazine brengt vijf keer per jaar een nieuwe editie uit bomvol recepten, hotspots, tips van hooggeplaatste experts en inspirerende projecten.Het magazine geeft jou alle informatie die je nodig hebt voor een vegan lifestyle. Het magazine laat zien dat plantaardig eten geen uitdaging hoeft te zijn, maar dat het juist inspirerend en prikkelend kan zijn in jouw eigen keuken. V’GAN Lifestyle Magazine is bedoeld voor iedereen die zowel dagelijks als voor één keer is geïnteresseerd in plantaardig eten.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

V'GAN lezen op je telefoon, tablet of pc

Geniet jij ook zo van nieuwe recepten ontdekken en zou je het liefst elke dag door tijdschriften zoals V’GAN willen bladeren? Dat kan! Met de Tijdschrift.nl app lees je V’GAN en nog veel meer andere (food)tijdschriften wanneer jij daar zin in hebt. Dus neem ook eens een kijkje in Paleo, Foodies of Koken & Genieten en laat je inspireren! Geen internet tot je beschikking? Geen probleem! Download jouw favoriete titels wanneer je daar tijd voor hebt en lees ze offline wanneer jij daar zin in hebt. Heb je een recept gevonden dat jij vanavond wilt proberen? Gebruik dan de bladwijzer zodat je hem makkelijk terugvindt!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: