Tijdschrift.nl logo
Veronica Superguide

Veronica Superguide

Waarom zou je in deze tijd nog een tv-gids nodig hebben? Maar Veronica Superguide is meer dan alleen een tv-gids waarin je kunt lezen hoe laat een programma start en op welke zender. In Veronica Superguide lees je elke week weer wat er op tv komt, filmrecensies, spraakmakende interviews, wat er te zien is op streamingdiensten zoals Netflix en welke films er te zien zijn in de bioscoop. Ook lees je alles over theater, muziek, festivals en lifestyle.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Veronica Superguide lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees Veronica Superguide via Tijdschrift.nl om op de hoogte te blijven van alle programma’s, series en films op tv en bij streamingsdiensten. Zo weet je altijd wat je moet kijken als je avondje wilt genieten voor de buis. Naast Veronica Superguide hebben we ook Totaal TV en Max Magazine in ons aanbod voor nog meer kijktips. Benieuwd naar andere leuke tijdschriften of ben je klaar om iets nieuws te proberen? Met Tijdschriften.nl kun je helemaal los. Zo lees je Quest, National Geographic, vtwonen, Nouveau en nog veel meer. Download je favoriete titels van tevoren zodat je ook offline heerlijk kunt lezen. Daarnaast kun je handige bladwijzers plaatsen bij de artikelen die je wilt opslaan zodat je ze altijd snel bij de hand hebt.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: