Veronica Superguide

Waarom zou je in deze tijd nog een tv-gids nodig hebben? Maar Veronica Superguide is meer dan alleen een tv-gids waarin je kunt lezen hoe laat een programma start en op welke zender. In Veronica Superguide lees je elke week weer wat er op tv komt, filmrecensies, spraakmakende interviews, wat er te zien is op streamingdiensten zoals Netflix en welke films er te zien zijn in de bioscoop. Ook lees je alles over theater, muziek, festivals en lifestyle.

Veronica Superguide lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je de Veronica Superguide online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kun je altijd en overal Veronica Superguide lezen. Lees Veronica Superguide om op hoogte te blijven van alle programma’s, series en films op tv of andere diensten. Buiten Veronica Superguide zijn er ook andere tijdschriften te lezen op Tijdschrift.nl zoals de Totaal TV, Quest en National Geographic. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis