V'GAN

V’GAN Lifestyle Magazine brengt vijf keer per jaar een nieuwe editie uit bomvol recepten, hotspots, tips van hooggeplaatste experts en inspirerende projecten.Het magazine geeft jou alle informatie die je nodig hebt voor een vegan lifestyle. Het magazine laat zien dat plantaardig eten geen uitdaging hoeft te zijn, maar dat het juist inspirerend en prikkelend kan zijn in jouw eigen keuken. V’GAN Lifestyle Magazine is bedoeld voor iedereen die zowel dagelijks als voor één keer is geïnteresseerd in plantaardig eten.

V'GAN lezen op je telefoon, tablet of pc

Via de app van Tijdschrift.nl kun je V’GAN Lifestyle Magazine onbeperkt online lezen op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Heb je inspiratie nodig voor een plantaardig gerecht, even een moment voor jezelf of onderweg met het OV pak dan snel de app erbij voor de nodige inspiratie. Met Tijdschrift.nl heb je nog veel meer leuke tijdschriften te lezen zoals Foodies, Women’s Health, LINDA., vtwonen, Happy Handmade Living en Quest. Met de app kun je eenvoudig bladwijzers plaatsen bij favorieten artikelen of recepten zodat je het altijd snel kunt opzoeken. Ook zijn de magazines zonder internet te lezen als je ze vooraf hebt gedownload, super handig.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis