VIVA

VIVA staat er om bekend dat zij geen enkel onderwerp voorbij laat gaan. VIVA is er voor de jonge, zelfstandige en stoere vrouw. Wekelijkse rubrieken over mode & beauty, reizen & uitgaan, seks & liefde en werk & carrière. VIVA brengt ook 8 keer per jaar VIVA mama uit over hip ouderschap. Daarnaast verschijnt drie keer per jaar een speciale editie in samenwerking met Flair. Ze staan vol met real life verhalen, mode, puzzels, DIY’s en interviews met bekende Nederlanders.

VIVA lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je VIVA magazine online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kun je altijd en overal de VIVA lezen. Lees de VIVA lekker met een kop thee tijdens jouw chill moment. Buiten de VIVA zijn er ook andere leuke tijdschriften te lezen op Tijdschrift.nl zoals de Libelle, Margriet en Flair. Mocht je even geen wifi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis