Tijdschrift.nl logo
Vriendin

Vriendin

Vriendin staat elke week voor je klaar met een nieuwe editie vol woonideeën, beautytips, lekkere recepten en persoonlijke verhalen die gaan over uiteenlopende onderwerpen van emotionele gebeurtenissen tot lust. Vriendin wordt speciaal uitgegeven voor de vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot en met 49 jaar en bespreekt het dagelijks leven zoals kinderen, familie, huishouden en werk. Daarnaast neemt Vriendin een kijkje in het dagelijks leven van vaste columnist Robert ten Brink die schrijft over zijn gezin waarin altijd wel iets opvallends gebeurd.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Vriendin lezen op je telefoon, tablet of pc

Als je graag herkenbare en persoonlijke verhalen leest mag Vriendin niet ontbreken uit jouw leeslijst. Tijdschrift.nl maakt het nog aantrekkelijker voor je: je leest Vriendin namelijk via de app altijd waar je maar wilt. Want door de handige downloadfunctie heb jij je favoriete bladen altijd bij de hand. Daarnaast kun je nog veel meer heerlijke bladen lezen met Tijdschrift.nl zoals Mijn Geheim, vtwonen, &C, Santé en LINDA. Tip: plaats jouw lievelingsbladen in je favorieten zodat je een melding krijgt wanneer er een nieuwe editie voor je klaarstaat. Bovendien log je met jouw account in op 5 devices. Dat betekent dat je met het hele gezin geniet van de beste tijdschriften van Nederland.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: