Tijdschrift.nl logo
vtwonen

vtwonen

Maandelijks verschijnt het tijdschrift vtwonen, een blad boordevol wooninspiratie. In elk nummer vind je het laatste woonnieuws en de trends op lifestylegebied. Daarnaast lees je persoonlijke woonverhalen en kun je kijken in diverse inspirerende huizen. Maar je kunt ook zelf aan de slag dankzij do-it-yourself en de beste shopadressen. Naast het online lezen van het vtwonen magazine verschijnen er ook specials, is er een vtwonen & design beurs en kun je online shoppen via vtwonen.nl.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

vtwonen lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je vtwonen online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kun je altijd en overal inspiratie opdoen; in de trein, als je aan het wachten bent bij de tandarts, tijdens het shoppen naar meubels maar ook lekker op de bank of op vakantie. En je hebt niet alleen vtwonen tot je beschikking maar ook alle andere woonbladen zoals Ariadne at Home, Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl. Super veel wooninspiratie in één app! Mocht je genoeg aan je huis hebben geklust en zin hebben in een ander tijdschrift kan dat ook, het aanbod varieert van LINDA., Libelle, JAN, Flair tot Marie Claire en Grazia. Geen wifi? Ook dat is geen probleem. Je kunt de tijdschriften vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: