Tijdschrift.nl logo
Weekend

Weekend

Weekend is hét blad voor mensen die geïnteresseerd zijn in showbizz. Elke week verzamelt Weekend sappige nieuwtjes en de laatste updates over alle beroemdheden. Het blad staat vol met rode loper foto’s van nationale en internationale sterren, diepgaande interviews, verrassende verhalen en geeft daarnaast een kijkje bij grote sterren thuis. Tevens zorgt Marc van der Linden elke week voor exclusieve reportages en columns over het koningshuis.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Weekend lezen op je telefoon, tablet of pc

Ben je graag op de hoogte van al het nieuws van nationale én internationale showbizz? Dan is Weekend hét blad voor jou. En hoe fijn is het als je hem kunt lezen waar en wanneer je maar wilt? Met Tijdschrift.nl kun je zo veel tijdschriften downloaden als je wilt zodat je ze altijd, óók offline, op zak hebt. Want naast Weekend lees je via Tijdschrift.nl nog veel meer leuke bladen zoals Story, Party, Vriendin, Flair en nog veel meer. Bij je favoriete artikelen kun je bladwijzers plaatsen zodat je ze altijd gemakkelijk kunt teruglezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: