Tijdschrift.nl logo
Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld

Laat je inspireren en leer de wereld om je heen begrijpen met Wetenschap in Beeld. Elke maand lees jij via Tijdschrift.nl onderzoeken die rechtstreeks van de frontline komen. Wetenschap in Beeld geeft jou de antwoorden op de grote en kleine vragen van het leven en neemt je mee in de nieuwste reportages op het gebied van geschiedenis, cultuur, natuur, lichaam & geest, ruimtevaart en techniek. De steeds veranderende onderwerpen blijven je boeien en in hun greep houden.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Wetenschap in Beeld lezen op je telefoon, tablet of pc

Wil je beide hersenhelften blijven stimuleren of leer je graag nieuwe dingen? Pak dan snel de Tijdschrift.nl app erbij voor de nodige wetenschappelijke inspiratie met Wetenschap in Beeld. Er zijn nog veel meer leuke tijdschriften waar jij uit kunt leren zoals Quest, Historia of National Geographic. Heb je iets gelezen wat je niet wilt vergeten of wat je nog eens terug wilt lezen? Gebruik dan de bladwijzer functie. Zo verlies je je favoriete artikelen nooit uit het oog. Lekker onderweg lezen? Download de tijdschriften dan van te voren zodat je ook offline kunt genieten van de Tijdschrift.nl app.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: