Wetenschap in Beeld

Laat je inspireren en leer de wereld om je heen begrijpen met Wetenschap in Beeld. Elke maand lees jij via Tijdschrift.nl onderzoeken die rechtstreeks van de frontline komen. Wetenschap in Beeld geeft jou de antwoorden op de grote en kleine vragen van het leven en neemt je mee in de nieuwste reportages op het gebied van geschiedenis, cultuur, natuur, lichaam & geest, ruimtevaart en techniek. De steeds veranderende onderwerpen blijven je boeien en in hun greep houden.

Wetenschap in Beeld lezen op je telefoon, tablet of pc

Via de app van Tijdschrift.nl kun je Wetenschap in Beeld onbeperkt online lezen via je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Wil je beide hersenhelften blijven stimuleren of leer je graag nieuwe dingen? Pak dan snel de app erbij voor de nodige wetenschappelijke inspiratie. Met Tijdschrift.nl heb je nog veel meer leuke tijdschriften te lezen zoals G Geschiedenis, Quest Psychologie, maar ook LINDA., Ariadne at Home, LandIdee en National Geographic. Met de app kun je eenvoudig bladwijzers plaatsen bij favorieten artikelen zodat je het altijd snel kunt opzoeken. Ook zijn de magazines zonder internet te lezen als je ze vooraf hebt gedownload, super handig.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis